Kai Nielsen VVS udfører alt i VVS-installationer og løser gerne opgaver i alle størrelser. Vi udfører VVS-installationer både for store og små virksomheder og kan blandt andet hjælpe til med:

  • Almindelige VVS-opgaver
  • Reparation af rørsystemer
  • Udskiftning af toiletter, brusekabiner, vandhaner mv.
  • Vedligeholdelse af varmeanlæg

Du vil med andre ord kort og godt kunne få professionel hjælp til alt indenfor VVS-arbejde hos os – og du kan trygt lade dit valg falde på Kai Nielsen ved opgaver i alle størrelser – uanset om du ønsker hjælp som privatperson, virksomhed, forening eller institution.

Godt håndværk af dygtige fagfolk
Hos Kai Nielsen er godt håndværk altid en selvfølge. Her vil din opgave blive løst af erfarne og kompetente fagfolk, som har mange års erfaring i VVS-faget, og som lægger stor vægt på at sikre, at du opnår det bedste og mest holdbare resultat. Med mange års erfaring i faget som blikkenslager og VVS-firma er vi godt rustet til at tage os godt af din opgave.

Har du spørgsmål, eller ønsker du tilbud på VVS-arbejde?
Står du og skal have professionel hjælp til at få løst din VVS-opgave, kan du med stor fordel kontakte os på tlf. 97 72 50 25 el. 23 62 09 39 for at få høre mere om, hvordan vi kan løse netop din VVS-opgave. Husk at vi altid gerne står klar til at rådgive og vejlede dig samt skræddersy et helt uforpligtende tilbud på netop den opgave, som du gerne vil have hjælp til.