Et effektivt varmesystem gavner trivsel og pengepung​.

Kai Nielsen vvs og blikkenslager i Nykøbing Mors tilbyder en grundig gennemgang af dit varmesystem, så det fungerer optimalt i områder som Skive, Thisted og Nykøbing Mors.

Vi tilbyder løbende service, professionel varmestyring og levering og opsætning af nye varmeinstallationer i Nykøbing Mors nær Thisted og Skive.
Opsætning og installation af varmesystem

Det er vigtigt, at installation og vedligehold af dit varmesystem og varmeanlæg bliver udført korrekt og i overensstemmelse med gældende regler. Med Kai Nielsen VVS og Blikkenslager som partner har du en garanti for, at arbejdet altid er i orden.

Du er altid velkommen til at kontakte os for råd, vejledning og favorable tilbud relateret til et varmesystem på på tlf. 97 72 50 25 eller via overstående kontaktformular.​
For at få en optimal udnyttelse af alle installationer og for at undgå, at små skader bliver til store omkostninger, så lad Kai Nielsen VVS & Blikkenslager stå for vvs-arbejdet.

Vi sikrer, at vand, varme og sanitet er i orden. At termostater, armaturer, rør og afløb ikke er noget, du skal bekymre dig om i hverdagen.​
​Kontakt os for at høre mere om serviceaftaler, vedligeholdelser og projektering af større VVS opgaver.

Nibe varmtvandsbeholdere
70 l. højtisolerede varmtvandsbeholdere sælges.
Pris 2.500 kr incl. moms